Nefit Easy Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen via touchscreen en app. En altijd automatisch de juiste temperatuur. Bovendien helpt Easy u energie te besparen.
UW EASY REGELT HET Easy weet precies hoe warm het bij u thuis moet zijn. Zo staat de verwarming nooit onnodig aan en is het toch altijd comfortabel. Via de app ziet u direct hoe warm het thuis is en regelt u alles op afstand. Mocht er een keer iets mis zijn, dan krijgt u direct een bericht. Uw installateur kan dan op afstand helpen. Verder helpen slimme functies energie te besparen zonder dat het u moeite kost.
NOG MEER EASY VOORDELEN Flexibiliteit ; u zit niet vast aan een contract of abonnementskosten. Slim ; Easy regelt uw verwarming efficiënter dan ‘slimme’ thermostaten die uw cv-ketel alleen aan of uit kunnen zetten. Veilig ; uw privacy is gewaarborgd: uw gegevens staan alleen op uw eigen Easy en niet ergens op een server. Universeel ; ook voor cv-ketels van andere merken Kijk of Easy geschikt is voor u: doe de test of bekijk de uitgebreide informatie op www.nefit.com
Slimme Thermostaat
Technisch Bureau Savelkoul B.V.
046 - 48 52 267